Stol za stolni tenis i ostali pribor za stolni tenis
Danas je stolni tenis jedan od sportova koji se najviše prakticiraju u svijetu i već je dugi niz godina olimpijska disciplina.
U našem katalogu nudi široku ponudu proizvoda vezanih uz svijet stolnog tenisa. Na primjer: vanjski stolovi za stolni tenis , unutarnji stolovi, rekete i loptice.

Da biste se počeli baviti ovom vrstom sporta neophodan je odabir stola za igru. Ovisno o okruženju u kojem će se nalaziti, možete procijeniti različite karakteristike kako biste pronašli pravi kompromis između funkcionalnosti i cijene.
Stolovi za stolni tenis u zatvorenom : svakako jeftiniji, jer nisu podložni korozivnom djelovanju vremenskih prilika. Stolovi se sastoje od okvira i nogu u lakiranoj metalnoj strukturi i ploče za igru ​​od drvenog aglomerata s melaminskim premazom.
Stolovi za stolni tenis na otvorenom: ova se vrsta stolova razlikuje od unutarnjih stolova po korištenim materijalima i po potrebnim tretmanima protiv vlage i UV zraka koji bi mogli pokvariti završnu obradu i funkcionalnost. U našem katalogu također možete pronaći modele vanjskih stolova za stolni tenis s igraćom pločom od melaminske smole i metalnim strukturama tretiranim za izlaganje suncu, kiši i vlazi.

Prikazuje se svih 12 rezultata